CASTIGA 1 PARFUM IN FIECARE SAPTAMANA CU MINE! Povesteste-ne despre tine si ce doresti sa schimbi in stilul tau. Eu incerc sa-ti ofer o idee si doar tu poti pune in practica. Tragem la sorti si castigi 1 parfum special pentru tine!

luni, 10 ianuarie 2011

topkiss ... un top al topurilor si un kiss al kiss-urilor

Inedit nume si interesant dar mai ales misterios.
E primul lucru pe care il gandesti... mister, cand auzi numele de www.topkiss.ro.Mai ales daca te gandesti ca odata ce ai intrat acolo , cine stie ce gasesti.Iata si primul atu: curiozitatea de a intra pe site. Al doilea motiv pentru care as intra ar fi sa cunosc ce a vrut sa spuna, cu... kiss. Si voila, surpriza, nu e ceea ce gandeam... ci este mai mult decat imi imaginam  - cand auzeam scurt kiss.
E initiativa clara de a oferi informatii simple, rapide, la obiect si care nu mint. Basca mai sunt si actuale.Cu alte cuvinte gasesti muzica noua si detalii despre solisti, trupe, artisti si multe altele.Daca tot sunt la capitolul muzica sa nu omit ca se poate si muzica online.
Insa ce e pus deoparte, e al Caesarului, si Caesarul in acest caz este www.topkiss.ro.
Ma gandeam cum e cu cinemateca de acasa sau cu filmele pe net ori cu ceea ce inseamna sinopsis, epistola sau recenzie despre ce e mai nou. Si, iar am gasit la sectiunea filme online.
Mai e ceva interesant, si nu e lauda, ci bravo celui ce a conceput: modalitatea simpla prin care e realizat continutul. Adica nu te plictisesti, fundalul e neutru si nu e obositor, e ca o carte in miez de noapte si nu o manea la coltul gurii. Cum cartea l-a facut pe om... nu mai am comentarii.
Asadar, multumesc www.topkiss.ro si fiindca e seara tarziu, nu ma culc pana nu mai dau o ocheada pe la news.
Prietenos, un descoperitor de nou si frumos pe net,
DD!http://topkiss.ro/http://topkiss.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu